ADVERTORIAL | Zo beleef je deze zomer ontspannen momenten in eigen tuin met een hottub van Welvaere - Wonen&Co
Aangeboden door: Welvaere

ADVERTORIAL | Zo beleef je deze zomer ontspannen momenten in eigen tuin met een hottub van Welvaere

15 juni 2021 3 min leestijd Geen reacties

Een plek van ontspanning, dat hoort jouw tuin te zijn. Transformeer je tuin naar een magische plek waar je plezier hebt, kunt lachen, dromen en tot rust komt. Ontspanning is nog nooit zo dichtbij huis geweest.

Hier kijk je de hele week al naar uit. De weerapp op je telefoon heeft overuren gedraaid, de agenda is geblokt en de boodschappen zijn al binnen. De laatste uurtjes van de dag tikten tergend langzaam voorbij en je bent toch maar aan een nieuw project begonnen. Als de klok vijf uur slaat leg je direct je telefoon en laptop weg. Want deze avond is van jou. En niet alleen van jou, van jullie samen.

Bewust kiezen voor ontspanning

De afgelopen periode heb jij wel gemerkt hoe belangrijk ontspanning is en hier ook bewust voor te kiezen. Voor je het weet zit je weer de hele avond achter een schermpje en op die manier razen de dagen in een moordend tempo voorbij. Dus, jij creëert zelf momenten van een buitengewoon karakter. Door even stil te staan, je ogen te sluiten en volledig tot rust te komen. Door even op te laden en offline te zijn. Het liefst met het geluid van ruisende bladeren aan de bomen en een zacht briesje door je haar.

De hottub date

Nu de avond inmiddels is ingezet, de zon al wat minder fel aan de hemel staat. Ben jij druk in de weer met het verwarmen van de hottub. Jouw eigen hottub. Deze keer niet met jullie vrienden, zoals gewoonlijk, maar echt even samen. Tijd voor wat extra quality time! Kaarsjes staan rondom de hottub, lekkere hapjes zijn aanwezig en de fles bubbels staat koud. Tijd om je partner te verrassen en vooral om te genieten!

Tover jouw tuin om tot een plek voor ontspannen momenten

Voor het creëren van zo’n offline moment hoef je dus geen vliegtuig te pakken of met de auto op weg naar een uithoek van Nederland zonder bereik. Nee, dit avontuur begint en eindigt  met de bewuste keuze voor ontspanning en kan gewoon in jouw eigen tuin. 365 dagen in het jaar. Blok je agenda, sla de juiste ingrediënten in, gooi de deur open en wandel je eigen tuin in. Adem de frisse buitenlucht in en voel de zonnestralen prikken op je huid. Niet alleen in de zomer, ook in de winter. Juist op zo’n moment dat de hele tuin bedekt is met duizenden sneeuwklokjes en het net een sprookje lijkt. En zelfs als het regent dat het giet.  Jouw tuin tover je om in een exclusief paradijs om in te genieten.

Ducktub hottubs van Welvaere

De Ducktubs van Welvaere zijn ontworpen om deze unieke momenten te faciliteren. Ze staan ieder moment van de dag voor je klaar. Ze zorgen ervoor dat je even weg glipt uit de dagelijkse sleur. Geniet van de buitenlucht, een groene omgeving, een oase van rust en het ultieme wellness gevoel. En dat, gewoon in eigen tuin op een paar stappen van de woonkamer.

Deze geweldige hottubs maakt Welvaere helemaal zelf in de werkplaats in het midden van het land. Met veel liefde worden de beste materialen geselecteerd en worden de hottubs en sauna’s geheel, naar wens, op maat gemaakt. Het Welvaere team werkt iedere dag hard en met veel liefde om ervoor te zorgen dat jij straks dat ongerepte gevoel van ontspanning kunt verspreiden in de tuin. 

Dit moeten we vaker doen

Welvaere dompelt je volledig onder in de wereld van ontspanning en zorgt ervoor dat jullie samen het geluk van de tuin en buiten gaan ontdekken. Dat je momenten creëert met een buitengewoon karakter. Waarover je aan anderen met plezier vertelt dat je het vaker moet doen. 

Ja, die momenten begin je vanzelf te verzamelen op het moment dat je met plezier de achterdeur opent en jouw eigen hottub instapt. Vlinders rond ziet fladderen, vogeltjes hoort fluiten en een oase van rust ervaart. En op het moment dat jullie elkaar zielsgelukkig en ontspannen aankijken weten jullie; volgende week, zelfde tijd, zelfde dag: tijd voor ontspanning, de hottub en elkaar!

*De redactie van Wonen&Co is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×