BUITENLEVEN | Binnenkijken om buiten te kunnen zitten - Wonen&Co

BUITENLEVEN | Binnenkijken om buiten te kunnen zitten

15 mei 2020 2 min leestijd Geen reacties

Is jouw tuin al zomerproof? Het ziet ernaar uit dat we deze zomer meer dan ooit de zon in onze eigen tuin gaan opzoeken. Werk aan de winkel dus! Want met al die uurtjes in je eigen buitenruimte in het vooruitzicht, is het wel zo fijn dat die er piekfijn bijstaat.

Voor onze Lentetour gingen we eerder op bezoek bij tien woonzaken in Noord-Nederland. Twee daarvan bleken, net als wij, óok te houden van het buitenleven. We hebben het over Boer Staphorst en Teakea uit Tolbert. Wat beide zaken nog meer gemeen hebben is hun liefde voor hout.

Buitenkamer van hout

Een buitenkamer staat hoog op tuinverlanglijstjes. Steeds vaker wordt een tuin uitgerust met een (gedeeltelijk) overdekt zitgedeelte. Die buitenkamers zijn er in vele soorten en maten. De twee meest geliefde zijn de moderne aluminium variant en de houten overkapping. In de onderstaande video stellen we drie buitenkamers van hout aan je voor.

Zitten op teakhout

Teakhout is een natuurproduct dat goed samenkomt in de tuin. Het is niet voor niets dat teakhouten tuinmeubelen massaal oppoppen in de Nederlandse tuinen. Teakea uit Tolbert maakt er allerlei soorten buitenmeubels van. Wij zien ons bijvoorbeeld deze zomer wel lekker lang tafelen aan Teakea’s buitenset. Ontdek onze favorieten, en meer, in de onderstaande video.

Meer binnenkijkvideo’s

Voor de Lentetour keek Wonen&Co met de camera binnen bij meerdere woonzaken. Dit leverde tientallen unieke binnenkijkvideo’s op. Ontdek bijvoorbeeld de laatste trends tijden jouw online wandeling door stijlkamers, leer Nederlandse designmerken kennen of duik de keukenstudio’s in. Wat je ook wil bekijken, het wordt je nu heel makkelijk gemaakt. Bekijk alle video’s via de Lentetour-omgeving.

Credits video houten overkappingen: Boer Staphorst
Credits video houten overkappingen: Teakea

Geen reacties

Laat een reactie achter

×