Buiten genieten met De VriesXL in The Green House

De lente is op komst! Dé periode om je tuin aan te pakken. Zodra de eerste echte lentedag is gearriveerd wil je hier immers optimaal van kunnen genieten. Languit liggend op je loungebank of met een smoothie in de hand op een leuk designstoeltje, met de tuinmeubels van De VriesXL mag het voorjaar beginnen! Het bedrijf uit Roden debuteert in maart op Wonen&Co de beurs.

 

The Green House is dit jaar de verzamelnaam voor alle tuinexperts op de woonbeurs. De Vries XL maakt er haar debuut. Groen Goed Menken is één de prominente gezichten, evenals Q&S Garten Deco en Houtbouw G. van der Wal. Meer dan ooit creëren we in 2018 een luxe buitenverblijf. De overkappingen zijn niet om aan te slepen. Hiermee wordt de tuin een verlengstuk van je huis én blijft vooral het inrichten niet beperkt tot ‘enkel’ je woonomgeving.

De Cosmo Lounge

Het verhaal van De VriesXL leest als een jongensboek. Wat in 1946 begon met een intiem winkeltje is decennia later een tuingigant met 2500 m2 winkeloppervlak. De VriesXL heeft grote tuinmerken in huis als 4 Seasons Outdoor en Beach 7. Kom tuinshoppen bij De VriesXL op Wonen&Co de beurs!

Heb jij je kaarten al binnen?
Koop hier je tickets voor Wonen&Co de beurs 2018!

Credits foto’s: Facebook De VriesXL