bloggers

Bloggers spotten favorieten op woonbeurs

De bloggers waren aan het woord tijdens de twaalfde editie van Wonen&Co de beurs. Niet alleen speelden ze een rol in het leslokaal van Wonen&Co, ze gingen ook de beursvloer op. Ze zetten de leukste vondsten van Wonen&Co de beurs 2017 op een rij.

Eén van die (online) gezichten is Marije Develing van Maison Belle. Zij spotte bijvoorbeeld in de stijlkamer van Home Center de botanische woontrend. “De metalen vakkenkasten zijn prachtig om je persoonlijke items in te zetten, wissel dit af met een paar planten voor een luchtig effect. De poster er achter is een Ixxi, dat is een soort van collage-systeem die je aan elkaar bevestigd als grote wand print”, aldus Marije. Meer Maison Belle? Lees haar blog over de woonbeurs hier.

“Wat was het leuk! Wat was het inspirerend”

Het zijn de woorden van Carolien Manning van Binnenhuis Inspiratie, die samen met Annemarie Poorter van Thuis in Styling een dagelijkse dosis inspiratie leverde in het Leslokaal. Bij presenteren hield het niet op, samen gingen de dames op zoek naar trends en eyecatchers. Al wandelend over de beurs viel het oog op een wel erg creatieve lamp. Een lamp gemaakt van een blik door Hake Interieurs. “Zo zie je maar weer dat je niet te snel moet weggooien, want hoe leuk is ‘hergebruik’”. Lees hier verder in het blog van Carolien.

Annemarie Poorter schoot vooral veel foto’s op de beursvloer en was met name onder de indruk van Hal 8.”Wat een heerlijk urbanjungle sfeertje heerst daar toch”. Het is niet voor niets dat Hal 8 werd beloond met de prijs voor de mooiste stand. In de presentatie van Hal8 was naast veel groen ook veel aandacht voor “oude meesters”. Bekijk hier de favorieten van Annemarie op Wonen&Co de beurs.

Natuurlijk waren er ook bloggers die niet een presentatie gaven in het Leslokaal, maar wel de vloer flink afstruinden. Eén van die namen is Hoe Vedder. In haar blog vertelt ze dat ze trouw ieder jaar Wonen&Co de beurs bezoekt. Voor haar was dit jaar de entree van modeontwerper Jan Boelo en designer Bart Vos één van haar favorieten. “Steigerbuizen, kippengaas, grafische patronen en textiel: een hoogtepunt!” Lees hier het blog van Hoe Vedder.

Upcoming blog Stad’s Goud bracht eveneens een bezoekje aan de woonbeurs. Niet met een specifiek interieuroog. Karlijn ontdekte dat Wonen&Co de beurs meer is dan dat. Ze dook eveneens op in Jam Jam, waar ze genoot van de heren van Dikke Bertha. “Schrik trouwens niet de van de heren van Dikke Bertha. Hun op steenkolen gestookte expresso-apparaat blaast regelmatig stoom af”, eindigt ze haar blog.