BINNENKIJKEN | Mini-reportage: het interieur van Instagrammer Jolien - Wonen&Co
wonen&co, binnenkijken, binnenkijken bij, interieurinspiratie, wooninspiratie

BINNENKIJKEN | Mini-reportage: het interieur van Instagrammer Jolien

14 april 2020 2 min leestijd Geen reacties

Op bezoek voor een Binnenkijker, dat gaat nu even niet. Dus gaan we nu ‘virtueel op bezoek’, bij inspirerende Instagrammers. Met hun foto’s maken wij een mini-Binnenkijker. Deze keer kijken we binnen bij Jolien Kadijk van kinderkamerstylist.nl.

Wil je ook een keer in deze rubriek? Tag ons met #wonenencothuis

Toen Jolien Kadijk zo’n tien jaar geleden begon met haar inspiratiewebsite kinderkamerstylist.nl, was het nog heel gebruikelijk om een complete, standaard meubelset bij de babyzaak aan te schaffen. Jolien: ,,Ik wilde mensen stimuleren om ook eens op Marktplaats te zoeken naar een ledikant en dat te combineren met een landelijke kast die ze zelf in een nieuwe kleur konden schilderen.’’

Inmiddels gebeurt dat veel meer dan toen, maar nog steeds weet Jolien haar volgers op originele ideeën te brengen. Zelf is ze ook dol het mixen van oude met nieuwe items. Het mooist aan hun eigen huis vindt ze de authentieke details die er nog inzitten.

,,Niet alles is nog aanwezig, maar bijvoorbeeld op de kamer van onze dochter is het ornamentenplafond er nog. Ook de mooie paneeldeuren en de hoge plafonds overal geven de sfeer van een oud huis nog weer. Heerlijk!’’

Wie Jolien Kadijk, Roeland van der Hoeven en dochters Jula (11) en Olivia (9).
Waar Groningen.
Huis gebouwd jaren 20.
Wonen hier sinds 2015.
Website kinderkamerstylist.nl
Instagram kinderkamerstylist

TEKST ANNIEK BOSWIJK
FOTO’S JOLIEN KADIJK

We hebben gelukkig nog een groot archief met binnenkijkers! Laat je inspireren door het huis van interieurstylist Gerdien in Drachten, die gek is op roze en vintage spullen. Of neem een kijkje in dit jarendertighuis in Veendam, met een landelijk-industrieel interieur.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×