BINNENKIJKEN | In een karakteristiek, kleurrijk pand in Dokkum

Een roze vloer, zwarte kozijnen en zelfs een zwarte keuken met neonkleurige greepjes. Klaske van der Veer uit Dokkum is gek op felle kleuraccenten. In haar voornamelijk zwart-witte woning springen de kleuren er dan ook uit. Net als de bijzondere designitems die ze verzamelt.  

Ze woont samen met partner Peter en kinderen Luca en Evan in een karakteristiek pand uit 1925. Ze toverden het huis om tot een modern gezinshuis, maar nog wel in een oud jasje. In elke hoek word je verrast door uitgesproken accessoires en kleurrijke details.

In de woonkamer bracht ze een muurschildering aan door verschillende vlakken te verven in verschillende tinten roze. Ook de vloer in haar werkkamer ontkwam niet aan haar roze verfdrang. Kijk mee in het vrolijke huis van Klaske. Bekijk de video hier of hieronder. 

Lees hier het volledige verhaal van Klaske terug. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspirerende binnenkijkers, DIY’s, styling- en verbouwtips, make-overs en meer…

Je vind ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest. Bekijk ook het droomhuis van Marica in Bontebok, met een prachtig vintage inrichting. Of laat je rondleiden door de zelf ontworpen stadsvilla van architect John Timmer, in Groningen.