binnenkijken, wooninspiratie, woonaccessoires, vintage, dokkum

BINNENKIJKEN | Bij Wonen&Co fotograaf Margriet de Jager

We gaan binnenkijken bij Margriet de Jager. Ze fotografeert wekelijks de mooiste interieurs voor onze bijlage, maar hoe woont ze nu eigenlijk zelf? Ze leidt ons rond door haar gezinshuis in Dokkum waar ze woont met haar kinderen Thijs en Ilse, en haar grote liefde Paul. 

Bij binnenkomst wordt direct duidelijk dat Margriet en Paul een unieke stijl hebben. Een kinderfietsje hangt aan de ene muur, twee koffers aan een andere muur. En niet te vergeten de royale hoekbank in vrolijke pastelkleuren, een niet alledaagse bank. 

Ze delen hun liefde voor spullen uit vervlogen tijden. Oude typemachines, meubels zoals een kastje van Margriets oma, haar stoeltje. Naast dingen met een verhaal zijn ook veel items in de knusse tussenwoning zelfgemaakt. De extra grote stamtafel waar ze gezellig met vrienden kunnen borrelen, of de boekenkast gemaakt van draadstaal. 

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet? Bekijk de video hier of hieronder. 

Lees hier het volledige verhaal van Margriet terug. 

Margriet de Jager binnenkijker 21-01-2017

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met inspirerende binnenkijkers, DIY’s, styling- en verbouwtips, make-overs en meer…

Bekijk ook het droomhuis van Marica in Bontebok, met een prachtig vintage inrichting. Of laat je rondleiden door het kleurrijke huis van Klaske in Dokkum