BEURSNIEUWS | Win toffe woonprijzen: maak de leukste coverfoto op de beurs

Altijd al op de voorpagina van een woonblad willen staan? Grijp je kans en kom naar Wonen&Co’s zeecontainer in Trailer Park. Poseer alleen of met je partner, broer of zus, vriend of vriendin, moeder of vader in onze customized photobooth en maak kans op een fijne woonprijs.

Jaar in, jaar uit worden er de meest uiteenlopende coverfoto’s gemaakt voor de woonbijlage. Dit jaar komen daar heel wat extra exemplaren bij. De redactie geeft voor even de regie uit handen en laat bezoekers hun eigen coverfoto maken.

Tijdens de vierdaagse beurs is de Wonen&Co container hier het podium voor. In een stoere, industriële setting steel jij voor even de show als covermodel. Kruip in een customized photobooth en maak een mooie herinnering aan de beurs. En wat het nog leuker maakt: met jouw foto maak je kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro of de hoofdprijs: een stijlvolle zwarte vloerlamp van Bodilson die in elk interieur past.

Hoe werkt het?

Breng een bezoek aan de Wonen&Co zeecontainer in Trailer Park, het stoerste plein van de beurs waar vintage en industrieel de show stelen. Je vindt het Wonen& Co team in de gelijknamige studio bij stand 205. Daar staat de Wonen&Co photobooth voor je klaar! Gooi je haren los, of juist niet, strijk je bloesje recht, zet je grootste glimlach op en hoop dat jouw foto de mooiste wordt. Deel je coverfoto met ons via Facebook en Instagram en maak kans op te gekke prijzen- die we in samenwerking met Vesta weggeven.

Woonprijzen

Zo is er elke beursdag een winnaar die een wooncheque krijgt ter waarde van 50 euro, te besteden bij Vesta, Trendhopper of Montel. En je maakt kans op de prachtige hoofdprijs: de Bodilson vloerlamp ter waarde van 249 euro. Door zijn strakke vorm en design past hij bij elk woonstijl.

Behalve foto’s schieten kun je ook gezellig komen kletsen met redacteuren van het team Wonen&Co. Je kunt ze alles vragen! Tijdens de beurs houden zij je via social media op de hoogte van alle gebeurtenissen op de beurs, de must-see’s en activiteiten.

 

Lees in ons online magazine alles over de highlights, activiteiten en must-see’s tijdens Wonen&Co de beurs, scoor hier je tickets voor de beurs. Vergeet je niet in te schrijven voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief en maak kans op onze Wonen&Co tas, uitgevoerd in zwart en de kleur van het jaar: Heart Wood.