BEURSNIEUWS | Complimenten voor... - Wonen&Co

BEURSNIEUWS | Complimenten voor…

21 maart 2019 2 min leestijd Geen reacties

Een compliment uitdelen is misschien zelfs nog leuker dan een compliment ontvangen! Op de veertiende editie van Wonen&Co de beurs gingen Nina Sprong-Minnaar, Marc Hoppen, Paulette en Dominiek op pad met schrijfblokken en namen zij een kritische kijk bij alle deelnemers.

Het viertal gaf complimenten voor het effectief gebruik van de standruimte, de meest creatieve standhouder, de meest klantvriendelijke standhouder en uiteraard de mooiste stand. Benieuwd wie deze complimenten van onze jury in ontvangst mochten nemen?

Meest effectieve gebruik van standruimte: Boer Staphorst

Heb je de kamertjes van Boer Staphorst gezien? Op de beurs hadden zij vier knusse, aaneengesloten tiny houses staan, waar zij in elk kamertje een andere ruimte hadden uitgelicht. Van badkamer tot keuken: iedere ruimte had z’n eigen setting, stijl en kleurenpalet, maar sloot door de open opstelling naadloos op elkaar aan.

Creatiefste standhouder: Marjolein Caljouw

By far de creatiefste standhouder! Marjolein Caljouw, illustrator uit Utrecht, reisde af naar MartiniPlaza Groningen om hier haar tijdelijke werkplaats neer te zetten. Op de beurs heeft zij een custom mural gemaakt voor Wonen&Co en kon je haar live aan het werk zien in de Vakschuur.

Meest klantvriendelijke: Mr. Fresco

Eerder op de beurs geweest? Dan heb je vast wel eens de foodtruck van Mr. Fresco (voorheen: Pasta Joe) en het vrolijke gezicht van eigenaar Jeroen gezien. Jeroen, het culinaire brein, stond met een rode Citroën op het culinaire plein. Dit jaar omgedoopt tot de Snoepwinkel. Dagelijks serveerde hij op het plein pasta met een glimlach.

Mooiste stand: Home Center

De stand van Home Center was dit jaar niet te missen. Niet alleen was de stand sky high, maar het was ook een must voor de woonliefhebber. Home Center had een heus stijlhuis neergezet dat bestond uit vier kamers. In iedere kamer kwamen een andere stijl en kleurenschema volledig tot hun recht en was inspiratie hier in overvloed aanwezig.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×