BEURS | Wonen&Co de beurs: vol interieurtrends en -inspiratie - Wonen&Co

BEURS | Wonen&Co de beurs: vol interieurtrends en -inspiratie

8 februari 2020 2 min leestijd Geen reacties

Het leukste woonfeestje? Dat is Wonen&Co de beurs 2020 in MartiniPlaza Groningen. Van 12 tot en met 15 maart is het dé plek voor interieurtrends en –inspiratie. Wat je kunt verwachten? Wij hebben alvast een aantal van onze favorites op een rijtje gezet!

In de hoofdrol en bijrol

Flexa heeft de kleur Tranquil Dawn verkozen als dé kleur van het jaar 2020. Een kleur die zich tussen groen, blauw en grijs bevindt en veelzijdig in gebruik is. Zo kan het op zichzelf een rustige en zachte uitstraling hebben of kan het andere kleuren ondersteunen en beter doen uitkomen voor een speelser effect.

Romantisch én stoer

De romantiek keert terug in het interieur met een focus op ronde en organische vormen. Om de strakke lijnen te doorbreken zie je ook vaak als tegenhanger aaibare stoffen zoals corduroy en fluweel. Combineer dit met intense, diepe kleuren en industriële materialen voor een stoer karakter. Love it!

Haal het maximale uit je inrichting

Less is more kennen we wel, maar soms is meer gewoonweg meer. Het maximalisme, dat zich kenmerkt door overdaad, is er al een tijdje and it’s here to stay. Felle en gedurfde kleuren, patronen, prints en ongebruikelijke vormen zorgen voor een speels interieur. Kekke en gewaagde behangen vormen dan ook dé perfecte basis.

Inspired by nature

Planten zorgen voor warmte, gezelligheid én zijn goed voor je gezondheid. Groen in huis is en blijft ge-wel-dig! Combineer dit met natuurlijke materialen en aardse tinten en je hebt een heerlijk rustige uitstraling te pakken. Tip: check Tuin&Sfeer op 14, 15 en 16 februari voor meer groeninspiratie!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×