SMAAKMAKER | Van huis naar thuis met Colors@Home Wendy - Wonen&Co
Colors@Home Wendy, Wonen&Co de beurs, woonbeurs, stoffen, gordijnen, vloeren, wooninrichting

SMAAKMAKER | Van huis naar thuis met Colors@Home Wendy

13 februari 2020 1 min leestijd Geen reacties

Wat voor woonstijl of smaak je ook hebt, Colors@Home Wendy beschikt over het gehele inrichtingsplaatje. Met oog voor detail bezorgt het team van Wendy je het luxueuze gevoel van warmte en een thuis waar iedereen zich welkom voelt.

Waar Hendry -één van de eigenaren- het feelgood gevoel van krijgt? De nieuwste woontrends. Neem bijvoorbeeld de natuurlijke kleuren van PVC-vloeren of de powerview raamdecoratie. Dit laatste is misschien wel dé uitkomst voor de liefhebbers van gadgets en technologie. Met een simpele druk op je telefoon bedien je je raamdecoratie, gewoon vanuit je luie stoel.

Ook zijn ze weg van de nieuwste gordijnencollectie van Cachet, vol stijlvolle stoffen en bijzondere garens. “Die moet je gewoon zien,” vertelt Hendry vol enthousiasme. Waar je dat kan zien laat zich raden: op Wonen&Co de beurs natuurlijk.

Welke smaakmakers nog meer staan te popelen om je te ontmoeten? Wat dacht je van De Vries XL en Wijma Haarden! Heb je jouw ticket al binnen? Online is het altijd voordeliger, je scoort ze hier!

Geen reacties

Laat een reactie achter

×