BEURS | Ga zelf aan de slag tijdens de workshops van Wonen&Co de beurs! - Wonen&Co

BEURS | Ga zelf aan de slag tijdens de workshops van Wonen&Co de beurs!

2 maart 2020 2 min leestijd Geen reacties

Ben je fan van de DIYs van Wonen&Co? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je! Tijdens Wonen&Co de beurs stroop je die mouwen op en ga je zelf aan de slag in de workshops. Wij hebben alvast een aantal workshops voor je op een rijtje gezet. Wil je het volledige overzicht zien én inschrijven? Klik dan hier!

Porselein stippen

JoyStyle Workshops
ZO
€15

Word een stipster! Tover een porseleinen schaaltje om tot een echte eyecatcher met een gestipt motief. Stippen is hip en het stipvirus heb je zo te pakken.

XXL woonplaid armbreien

HIP 2.0
ZA + ZO
€80

Maak tijdens de workshop armbreien je eigen XXL plaid voor op de bank, in je buitenlounge of op bed. Het woondeken is gemaakt van lontwol, op en top natuurlijk materiaal. Voor deze creatieve workshops zijn breiskills niet nodig. Iedereen kan armbreien.

Happy Easter Slinger

€24,50

Doetie van der Lijn van Hip 2.0 is een echte duizendpoot met 1000 en 1 ideeën. Ideeën die ze graag deelt. Op zaterdag en zondag geeft ze daarom ook een workshop ‘Happy Easter’ slinger maken.

Droogbloemenkrans maken

BLOOM
VR
€20

Zijn droogbloemen ook jouw favoriete woontrend van 2020? De combinatie van droogbloemen en kransen is ijzersterk. BLOOM geeft jou de kans om een eigen droogbloemenkrans te maken!

Wil je het volledige overzicht zien én inschrijven? Klik dan hier!

Geometrische vormen

Fabryk Design
DO + VR
€50

De geometrische vormen van Fabryk Design zijn een hit. Wil je er zelf je eigen touch aan geven? Pak dan je kans tijdens Wonen&Co de beurs! Maak tijdens de workshops je eigen variant van een dier of vorm.

Macramé hanger

€40

Leer tijdens de extra workshop op donderdag en vrijdag van Fabryk Design een macraméhanger maken. Een luchtig knoopwerk dat past in vele woonstijlen.

Stoere voorjaarsring

Minke’s kransen en workshops
ZA + ZO
20

Een groen verpakte ring is misschien wel dé 2020-hit op het gebied van wandbekleding! Minke is de koningin van de kransen. Zet je groene vingers, samen met Minke, aan het werk en vertrek met een voorjaarsring huiswaarts.

Ecosysteem

De Opfleurist
DO + VR + ZA
€35

Doe je een ‘rondje Instagram of Pinterest’, dan struikel je erover. Ecosystemen zijn hot. Daarmee doelen we op een ecotuintje in een pot. Maak tijdens de woonbeurs je eigen terrarium.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×