BEURS | Eet je een hapje mee? Dit staat er op het menu - Wonen&Co

BEURS | Eet je een hapje mee? Dit staat er op het menu

6 maart 2020 2 min leestijd Geen reacties

Gezellig samen nieuwe smaken ontdekken. Eten verbindt. Extra lang tafelen of een ‘grab and go’. Wonen&Co de beurs snapt dit als geen ander. Zo wandel je linea recta van de interieurwereld, in de Urban Jungle vol lekkers: het foodplein van Wonen&Co de beurs.

De ingrediënten? Het lekkerste eten rechtstreeks uit een ‘foodcontainer’, een groot terras gehuld in groen waar je ultiem geniet van je zojuist gescoorde lekkers en uiteraard ook heel veel lekker eten voor thuis. Of je nu middenin je beursronde aanschuift voor een goede hap, of juist na een lange werkdag van start gaat in de Urban Jungle, om vervolgens je rondje Wonen&Co te maken. Er is lekkers voor iedereen.

Het Wonen&Co menu

Een greep uit het plaatselijke menu vol lekkers, mét meteen leuke deals.

Laifood:

De ‘Indische Maaltijd’, met witte rijst, kip, boontjes, atjar, gebakken uitjes en kroepoek, samen met een mango frisdrankje of een Birtang biertje.

€ 14,-

eten, Wonen&Co de beurs

Bij de bar

Een fles wijn naar keuze.

Van € 19,50 voor € 17,50

De Patatterie

2 x een puntzak frites.

Samen € 6,- in plaats van € 8,-

eten, Wonen&Co de beurs

De Tuk tuk

Gronings speciaalbiertje van de dag.

Van € 4,50 voor € 4,-

De grillwagen

De Wonen&Co Burger.

Van € 7,50 voor maar € 6,50

eten, Wonen&Co de beurs

Vanuit de Citroën

Het ultieme toetje: wafels met ijs.

Voor mee naar huis

Natuurlijk gaat eten ook na de beurs door. Neem daarom de lekkerste delicatessen mee naar huis. Zo scoor je hartig lekkere dips en smeersels bij Kreta Feinkost, pure delicatessen van Delicia, pittige sambal bij de Sambalshop, Gio’s Corners fijnste kruiden en echte Groningse droge worsten van Slagerij Hofman. Speciaal voor de zoetekauw: Chocozoenen Vaniza en zoeter dan zoet fudge van De Soetenco.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×