BEURS | Dit was Wonen&Co de beurs 2020 - Wonen&Co

BEURS | Dit was Wonen&Co de beurs 2020

16 maart 2020 2 min leestijd Geen reacties

“Het waren 2,5 fantastische uren”. 150 minuten. 9.000 seconden. Exact zo lang duurde de jubileumeditie dit jaar van Wonen&Co de beurs. Terwijl de eerste 1.500 bezoekers de woonbeurs beleefden, sprak minister-president Rutte donderdag – tijdens de eerste openingsdag van de woonbeurs – om 15.15 uur het land toe. Evenementen tot 100 bezoekers werden afgelast, zo luidde één van de maatregelen. De aangescherpte situatie, als gevolg van het coronavirus, bracht een onmiddellijk halt aan wat een mooi woonfeest had moeten worden. Het enige wat nu rest zijn de herinneringen en gelukkig een album vol mooie foto’s.

Aan iedere editie van Wonen&Co de beurs gaan maanden van voorbereidingen aan vooraf. Samen met standhouders worden de plannen gesmeed, campagnes worden uitgerold, tijdelijke winkels geschetst, opgebouwd, verhalen worden geschreven en wat al niet meer. Een woonbeurs bedenk en bouw je niet van 9 tot 5. Hier hebben alle betrokkenen bloed, zweet en tranen in zitten. Dat maakt de emotie bij iedereen met hart voor de woonbeurs misschien nu wel des te groter. Tegelijkertijd was het besluit om de woonbeurs stop te zetten een onvermijdelijke. De actuele situatie is simpelweg groter.

Feelgood

Dit maakt meteen het thema van de woonbeurs dit jaar – ‘feelgood’ – er eentje met een dubbele lading. Zo typeerden we tot de woonbeurs met name het feelgoodgevoel als blij zijn met én in je eigen optrekje. Het ‘nieuwe normaal’ vindt zich op dit moment letterlijk bij de meeste Nederlanders tussen die vier muren af. Dat we ons goed voelen en blijven voelen is ó zo belangrijk. Een open deur: maar een vreemde situatie als deze doet ons beseffen dat ‘feelgood’ misschien wel het grootste goed is.

Bedankt

Iedereen die zich – op wat voor manier dan ook – heeft ingezet voor Wonen&Co de beurs: een mega ‘dank je wel’ voor jullie allemaal. We vinden het geweldig hoe iedereen in betrekkelijke rust het bericht tot zich heeft genomen en daar onmiddellijk naar is gaan handelen. Op dit moment hebben we met alle betrokkenen contact opgenomen en streven we ernaar om Wonen&Co de beurs 2020 samen zo goed mogelijk af te sluiten.

Foto’s

Wat voor nu rest is een fotoalbum van de vijftiende editie van Wonen&Co de beurs. Gelukkig was onze fotograaf Marten één van de eerste bezoekers. Dankbaar schoot hij alsnog zijn camera vol. Beleef en bewonder in het fotoalbum Wonen&Co de beurs 2020 door zijn lens!

Klik op de afbeelding om ‘m te vergroten en gebruik de pijlen om te navigeren.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×