BEURS | 7x cadeau: Wonen&Co de beurs trakteert - Wonen&Co

BEURS | 7x cadeau: Wonen&Co de beurs trakteert

10 maart 2020 3 min leestijd Geen reacties

Vijftien jaar Wonen&Co de beurs. We zijn ruim een half miljoen bezoekers en honderden samenwerkingen verder. Als dat geen reden voor een feestje is? En wie jarig is, die trakteert! Via onze Wonen&Co Instagram geven we in aanloop naar de woonbeurs vijftien dagen lang iedere dag een wooncadeau weg. Ook op de beurs zelf mag jij de cadeaus uitpakken. Ontdek hieronder wat je niet mag missen.

1. Gratis workshops

Niet één of twee, niet drie, maar vier cadeaus van Wonen&Co! Aan de Wonen&Co Tafel in ons eigen café maak je vrolijke flesvaasjes met DITISDIL, een grafisch sierkussen met Renske en Rixt van Wonen&Co, zet je het voorjaar op een stok met de Takkenwijven en volg je een workshop handletteren van Liefs van Roos. Gratis! Je kunt je dus voorstellen dat de plekken snel vol zitten. Schrijf je hier snel online in

2. Eerste honderd bezoekers gratis

Eerlijk is eerlijk, dit cadeau hoort net zo bij Wonen&Co de beurs als de tas. Al jaren maken we de eerste honderd bezoekers van de woonbeurs blij met een gratis ticket. En natuurlijk gaan we tijdens onze jubileumeditie op herhaling! Deze bezoekers zijn immers onze grootste fans. Dat mag worden beloond.

3. Lekker beginnen

Wat is een verjaardag zonder iets lekkers? Juist, helemaal niets. Onze partner Dagblad van het Noorden staat dagelijks tijdens de openingsuren klaar met mega-etagères vol culinair geluk. Je bezoek aan de woonbeurs kan niet beter beginnen!

4. Wonen&Co shopper mét goodies

Over een goed begin gesproken. Direct naast de entree ontdek je de tassenbalie, waar je een gratis Wonen&Co shopper kunt ophalen. Elk jaar heeft de tas weer een verrassend design. Dit jaar heeft het ontwerp een flinke dosis feelgood, tevens het thema van de woonbeurs dit jaar. Bij de tassenbalie maak je bovendien kans op een tas mét inhoud, de eerste Wonen&Co goodiebag! Hier zitten cadeaus in van onder andere Wimke Tolsma, A Little Lovely Company, MartiniPlaza en nog veel meer te gekke goodies. De tas kun je alvast hier online aanvragen!

5. Binnenkijken bij… jou?

Altijd al Wonen&Co over de vloer willen hebben? Daarmee je eigen stulpje aan de buitenwereld laten zien? De binnenkijkers van Wonen&Co zijn by far het populairste online en in de bijlage. Pak tijdens Wonen&Co de beurs je kans en nomineer jezelf óf een ander voor een Wonen&Co Binnenkijker.

6. Ga sky high

Naast cadeautjes ontdek je tijdens je wandeling in de trendhallen van Wonen&Co ook flink veel winacties. Die van Zagerij en Houtbouw Popken is te leuk om niet even extra uit te lichten. Je maakt hier (stand 613) kans op een ballonvaart! Raad de leeftijd van de boomstam in de stand van Popken en wie weet, bewonder jij binnenkort de wereld van honderden meters hoog.

7. Winnen op Kruit & Kramer Woonplein

Kruit & Kramer is één van de nieuwbakken official partners van Wonen&Co de beurs. Dit mooie gegeven heeft de woongigant aangegrepen om meer uit te pakken dan ooit. Hier profiteer je van als bezoeker! Kruit & Kramer geeft bijvoorbeeld té leuke goodiebags weg. Nog veel leuker: je maakt kans op een Desso vloerkleed, fauteuil van Pronto en sierkussenset van Decorette. Ontdek op het Woonplein van Kruit & Kramer hoe je kans kunt maken.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×