BEURS | 10 keer: dit mag je niet missen op Wonen&Co de beurs - Wonen&Co

BEURS | 10 keer: dit mag je niet missen op Wonen&Co de beurs

9 maart 2020 4 min leestijd Geen reacties

We hebben ons verjaardagsoutfit aan, strik om en feesthoedje op. De jubileumeditie van Wonen&Co de beurs gaat namelijk van start! Tijdens onze vijftiende verjaardag, van donderdag 12 tot en met zondag 15 maart, puilt de woonbeurs uit van de blijmakers. Met 200 shops ben je wel even onderweg en het is dan ook niet moeilijk om prettig te verdwalen in het beurscomplex. Wat je écht niet mag missen lees je hier.

Stop 1 | Hartje voor behang in Wonen&Co Café

Standnummer: 800+

Misschien wel de leukste, maar zeker de meest leerzame plek is het Wonen&Co Café. Hier vind je trendpresentaties, advies en workshops. Voor de laatste twee onderdelen kun je je hier aanmelden. Of sterker nog, dit raden we sterk aan. Het zijn namelijk beide hardlopers. Waar we het nu even over willen hebben is het behang. Je struikelt in het Wonen&Co Café namelijk over de fijne printjes on a roll.  Het behang van Noordwand leent zich uitstekend om echt statements te maken in je interieur.

Stop 2 | Spelen met kleur in Straat der Favorieten

Standnummers: 500+

Over statements gesproken. Dit kun je natuurlijk doen met printjes en stoffen, maar óók met kleur. De muren van de Staat der Favorieten knallen eruit vanaf aanstaande donderdag. Of je nu voor roze, rood of geel gaat: schiet meteen even een fotootje en deel deze via #wonenencodebeurs. Wij kunnen namelijk niet wachten om jouw kleurstatements te zien!

Stop 3 | Gooi die Wonen&Co tas vol in de Straat der Favorieten

Standnummers: 500+

De Straat der Favorieten stopt natuurlijk niet bij haar eigen ‘stadsmuren’. Nog veel leuker is wat daarachter gebeurt, namelijk: some serious shopping! Scoor hier kussens, lampen, woonaccessoires, platen, manden en nog veel, heel veel meer. Ontdek hier de namen waar jij straks kunt gaan shoppen.

Stop 4 | Kom luisteren bij Audio Artistiek

Standnummer: 401

Als je aan het bingewatchen bent, kun je dat maar beter écht goed doen. Met goed geluid. Of als je de nieuwe concertregistratie aan het luisteren bent, dan wil je dit het liefste beleven alsof je erbij bent. Het neusje van de zalm op het gebied van geluid ontdek je tijdens je bezoek aan Wonen&Co de beurs op het plein van Audio Artistiek.

Stop 5 | Design, heel veel design

Standnummers: 433 en 446-451

Zoals de grote modemerken het straatbeeld van een aantal maanden later bepalen, zo doen de designmerken dat voor de woonwereld. Op het plein Neerlands Trots en daar direct naast bij Vesta ontdek je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van design. Alvast een sneak-peek? Blader hier door het lookbook van PODE en Leolux.

Stop 6 | Feel good, Feel Green

Standnummers: 600+

Stopt wonen binnen de vier muren van je optrekje? Welnee. Of het nu een balkon, riante tuin of intieme patio is: je buiten is meestal een verlengstuk van het sfeertje binnen. Feel Green is dan ook een must om even een kijkje te nemen. Ontdek hier bijvoorbeeld de binnentuin van Marco Bakker, de liefde voor teak van Smileteak en natuurlijk ‘om het af te toppen’ té leuke meubels van De Vries XL.

Stop 7 | De rondingen van Boer Staphorst

Standnummer: 132

Ronde vormen zijn misschien wel dé interieurtrend van 2020. De ronde vormen ga je op de woonbeurs o.a. terugzien in tafels, vloerkleden en velvet poefjes. Wie écht het ultieme ronde gebaar maakt is Boer Staphorst. Zij gaan letterlijk sky high met de bouw van een ronde toren in Scandinavische stijl. Een echte eyecatcher.

Stop 8 | Trends spotten

Standnummers: 101, 133, 137 en 432

Binnenkijken in mooi ingerichte stijlkamers blijft leuk. Immers, zo kun je het kunstje afkijken en ontdek je meteen veel nieuws. Op de woonbeurs verrijzen daarom dit jaar wederom meerdere megabinnenkijkers die je niet mag (én kunt) missen. Kom bijvoorbeeld huisjes hoppen op het Kruit & Kramer Woonplein, stap de riante woning binnen van Home Center, check de stijl van Roadz en ontdek de nieuwste trendvisie van Vesta. Een flinke wandeltocht, maar dan ben je wel weer helemaal bij.

Stop 9 | Wonen&Co Binnenkijken

Standnummer: 307

Heb je een interieur dat te mooi is om alleen voor jezelf te houden? Of ken je iemand die een jaloersmakend mooi huis heeft? Deel het met Wonen&Co! Te midden van megablow-ups van zes van de populairste binnenkijkers van de afgelopen tijd kun jij jezelf of een ander nomineren voor een Wonen&Co Binnenkijkreportage.

Stop 10 | Wonen&Co Shopping

Standnummer: 452

Wat zorgt er meer voor een glimlach dan de kick die je krijgt als je iets nieuws hebt gescoord? Juist! Shoppen is feelgood. Toevallig of niet, feelgood is het thema van Wonen&Co de beurs 2020. Nieuw op de woonbeurs is Wonen&Co’s eigen shoppingstore. Hier staan 10 blijmakers als ware museumstukken voor je opgesteld. Scan de QR-code via de online partners van Wonen&Co en het product wordt de volgende werkdag al bij je afgeleverd.

Tien stops is eigenlijk veel te weinig. Het leuke aan Wonen&Co de beurs is dat iedere bezoeker haar eigen route bepaalt. Ga je graag goed voorbereid op pad? Check dan hier de plattegrond en vergeet ook niet om even de bezoekersinformatie te checken voordat je vertrekt. Hierin ontdek je bijvoorbeeld informatie over de spiksplinternieuwe gratis Wonen&Co-bussen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×