UITGELICHT | Bank Vanilla: beauty in een mooie herfsttint - Wonen&Co
uitgelicht, bank vanilla, wonen&co

UITGELICHT | Bank Vanilla: beauty in een mooie herfsttint

3 oktober 2018 1 min leestijd Geen reacties

Dagelijks komen wij de mooiste items tegen voor het interieur, en die willen we graag met je delen. Zoals bank Vanilla van Ginger. 

Is het geen beauty? Vanilla is een heerlijke bank in een prachtige tint, zeker nu we richting herfst gaan. Het nieuwe, pas gelanceerde meubelmerk Ginger heeft Vanilla ontworpen en dat hebben ze goed gedaan. Hij oogt ruimtelijk, warm en gezellig en dat is precies wat we van een bank verwachten. Het merk omschrijft zichzelf als ‘mediterraanse flair in combinatie met Nederlandse tradities, waarbij het niet draait om modebewuste meubelen, maar juist meer tijdloos’. Kenmerkend aan Ginger is dat de collectie luchtig en cool vormgegeven is. 

Kijk voor meer meubels van dit merk op gingerhome.nl

 

De Vanilla bank past ook perfect bij de Flexa kleur van het jaar Spiced Honey. Je leest hier alles over deze kleurtrend en hoe je hem kunt combinerenBekijk ook de klassieker Togo van Ligne Roset, een heerlijke loungebank die bij alle interieurs past. En bekijk hier de prachtige lamp Bello, een houten lamp gemaakt van berken vliegtuigtriplex, opgebouwd uit 12 delen. 

Geen reacties

Laat een reactie achter

×