UITGELICHT | Annemarie maakt van je huis je thuis - Wonen&Co

UITGELICHT | Annemarie maakt van je huis je thuis

7 maart 2019 1 min leestijd Geen reacties

Toe aan iets nieuws? Woon je in een huis, maar voelt het niet als thuiskomen? Of ben je gewoonweg klaar met de inrichting zoals hij nu is? Annemarie Taekema van Styling by Annemarie biedt je de helpende hand.

Annemarie’s Wonen&Co route

De samenwerking tussen Wonen&Co en Annemarie gaat alweer een tijdje terug in de tijd. Zo was Annemarie één van de drie uitverkorenen die in 2015 tijdelijk op de woonbeurs heeft gewoond, in een glazen container welteverstaan. In haar pop-up woning leefde ze, sliep en at ze, maar gaf ze ook haar interieurideeën door aan bezoekers. “We hebben zo’n lol gehad in de container.” Dat proefde naar meer. Vanaf dat moment is Annemarie één van de vaste gezichten geworden in het Adviescafé van Wonen&Co de beurs.

Wonen in een glazen container

Van adviestafel naar jouw huis

Vele mensen gingen je voor en schoven vol vragen aan bij Annemarie. Zo stoomde Annemarie vorig jaar de maandag na de beurs meteen door. Op naar Groningen om de plannen die tijdens de beurs hun eerste vorm vonden verder uit te werken.

Annemarie
Annemarie aan de slag

Ontmoet Annemarie

Benieuwd wie Annemarie is? Ze stelt zichzelf hier in een video voor. En wil je weten wat Annemarie voor jou kan betekenen? Bekijk hier haar portfolio.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×