ADVERTORIAL | Je raamdecoratie op je pvc vloer afstemmen, of andersom, hoe doe je dat? - Wonen&Co
Aangeboden door: De Woonspecialist

ADVERTORIAL | Je raamdecoratie op je pvc vloer afstemmen, of andersom, hoe doe je dat?

10 december 2020 2 min leestijd Geen reacties

Het is tijd voor een nieuwe vloer, of je raakt inmiddels uitgekeken op die jaloezieën die er al 10 jaar hangen. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je ervoor dat je nieuwe plissés bij je pvc vloer passen? Of andersom: je wilt graag van een laminaat vloer af en gaat voor pvc. Hoe kies je de juiste pvc vloer die bij jouw raamdecoratie past? We gaan het je vertellen door 3 tips te geven.

Tip 1 – Kies waar je je goed bij voelt

Krijg jij een goed gevoel bij een lichte visgraat pvc vloer en donkere plissés? Doen! Word je gelukkiger van een donkere pvc tegellook vloer met strakke witte plissés? Ook doen! Onze tip: kies de producten waar jij je goed bij voelt. Het is namelijk jouw huis waar je je thuis van maakt en waar je je fijn en gelukkig wilt voelen. Heb je daar wat hulp bij nodig? In de winkels werken ook stylistes die je kunnen helpen de juiste keuze te maken, passend bij jouw gevoel.

Tip 2 – Laat je adviseren door een professional

Zoals je net al hebt kunnen lezen, zijn stylistes ervoor om jou te helpen een keuze te maken. Weet je niet goed wat er bij elkaar past, of weet je gewoon nog helemaal niet waar je moet beginnen, zij helpen je! Met de keuze van het soort pvc vloer, visgraat, tegels, planken, maar ook met de kleur, licht, donker of bijvoorbeeld heel donker. Ook kan een styliste je helpen met raamdecoratie kiezen. Kies je lichte plissés, donkere of juist voor extra functionele, zoals isolerende plissés. Advies is áltijd handig!

Tip 3 – Laat je producten altijd inmeten en ophangen of leggen

Zo weet je zeker dat wat jij aanschaft, nóg beter bij elkaar past en precies tot op de millimeter wordt geïnstalleerd. Een stoffeerder komt bij je thuis om de maten op te nemen. Je kan rustig een kopje koffie drinken terwijl de professionals je nieuwe pvc vloer leggen en je plissés ophangen. Wauw, wat is dat fijn zeg! En weet je wat? Daar word je ook heel gelukkig van!

Conclusie? Ga op je gevoel af, maar laat je altijd adviseren en zorg dat je een professional vraagt die de klus voor je uit handen kan nemen, voor echte kwaliteit!

*De redactie van Wonen&Co is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Geen reacties

Laat een reactie achter

×