ADVERTORIAL | Deze raamdecoratie is perfect voor in de keuken - Wonen&Co
advertorial, raamdecoratie veneta, wonen&co

ADVERTORIAL | Deze raamdecoratie is perfect voor in de keuken

3 september 2018 2 min leestijd Geen reacties

Ben je aan het verbouwen, verhuizen of geef je je keuken een make-over? En weet je niet goed wat voor raamdecoratie je moet kiezen? Wij helpen we je graag op weg. In dit artikel lees je welke raamdecoratie geschikt is voor de keuken en waarom.

Plaatsing van het raam & type raam is bepalend

De locatie van het raam is bepalend voor het type raamdecoratie dat geschikt is. Zit het raam dichtbij de gootsteen of het gasfornuis, let er dan op dat je raamdecoratie kiest die vocht- en vuilbestendig is of die je op kunt trekken of gemakkelijk schoon kunt maken. Naast dat de plaatsing van het raam bepalend is, is het type raam ook belangrijk. Je raamdecoratie moet natuurlijk wel geplaatst kúnnen worden. Heb je een standaard raam, draai-kiepraam of bijvoorbeeld een deur die je wil bekleden? Draait het raam naar binnen open of naar buiten? Elk raam heeft zijn eigen beperkingen en mogelijkheden waar je rekening mee moet houden.

Deze raamdecoratie is geschikt voor je keuken

advertorial, raamdecoratie veneta, wonen&co

Welke raamdecoratie is geschikt voor jouw keuken? We willen je graag direct antwoord geven, maar helaas is dit voor iedereen en elke situatie verschillend. Zoals je eerder hebt gelezen is de plaatsing en het type raam bepalend voor de raamdecoratie die voor jouw keuken geschikt is. Gelukkig hebben we meerdere opties gevonden die geschikt zijn voor in jouw keuken. Onze aanbevelingen lees je hieronder!

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ideaal voor in de keuken omdat je de mogelijkheid hebt om de boven- & onderkant te bedienen. Je bepaalt dus zelf welk stuk van het raam bedekt is en welk stuk van het raam vrij is van raamdecoratie. Is je raam geplaatst dichtbij de gootsteen en het gasfornuis? Dan zorg je dat je tijdens het koken de onderkant van het plisségordijn omhoog plaatst zodat hij niet vies wordt. Scheelt weer schoonmaken!

Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn natuurlijk helemaal van deze tijd. Enorm populair en staan prachtig in een modern en strak interieur. Houten jaloezieën zijn in effen kleuren verkrijgbaar, maar ook in verschillende houttinten die je interieur meer warmte geven. Een groot voordeel aan houten jaloezieën in de keuken is dat je zelf bepaalt hoeveel lichtinval en privacy je toelaat. Daarnaast kun je, wanneer je aan het koken bent, de jaloezieën optrekken zodat ze niet vies worden.

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen zijn een combinatie tussen de voordelen van een rolgordijn en een jaloezie. De twee stofbanen van een duo-rolgordijn wisselen elkaar af voor optimale privacy en lichtbeheersing. Kies voor een semi-transparante stof zodat je zelfs wanneer je de banen sluit, nog steeds lichtinval hebt. Een groot voordeel aan duo-rolgordijnen is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn, waardoor ze pico bello zijn voor in de keuken!

Wat voor raamdecoratie heb jij in de keuken hangen?

Kijk hier voor alle raamdecoratie van Veneta

Geen reacties

Laat een reactie achter

×