ADVERTORIAL | Boer Staphorst: Van slopersduo naar complete woonbeleving - Wonen&Co
boer staphorst, ,bouw- en woonwarenhuis, 60 jaar jubileum, woonboulevard

ADVERTORIAL | Boer Staphorst: Van slopersduo naar complete woonbeleving

26 november 2018 2 min leestijd Geen reacties

Wie had dat gedacht, zestig jaar geleden? Dat sloopbedrijf Boer en Zn. zou uitgroeien tot een 22.000m2 groot warenhuis dat een complete woonbeleving biedt? Vader en zoon Boer in elk geval niet. Het is dan ook niet van de ene op de andere dag gegaan. Het sloopbedrijf had zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bouwmarkt en bouwmaterialenhandel, met een speciaalzaak voor keukens en badkamers erbij. Familiebedrijf Boer Staphorst was vooral gericht op praktische mensen, klussers.

Acht jaar geleden kwam er een heel nieuwe doelgroep in beeld: vrouwen. De winkel moest aantrekkelijker worden. Er lagen namelijk mooie kansen op het gebied van woninginrichting en woondecoratie. Termen als sfeer en beleving werden belangrijk. Mannen zouden bij Boer Staphorst altijd welkom blijven voor boormachines en gereedschap, maar ook vrouwen moesten er fijn kunnen shoppen. Met dat doel voor ogen werd een gigantische verandering in gang gezet. Zo ontstond en groeide de afdeling Boer Wonen.

Stijlkamers, stylingadviezen en een gezellig dagje uit

Woonwarenhuis Boer Staphorst onderscheidt zich door de stijlkamers en de stylingadviezen. Die zijn het gevolg van de enorme omvang van de winkel. “Vanwege al die materialen, decoraties en accessoires zagen sommige klanten door de bomen het bos niet meer,” vertelt marketing manager Jarno Harink, “Ze hadden geen idee hoe ze van verschillende elementen een samenhangend geheel konden maken. De stijlkamers laten zien hoe je meubilair kunt combineren met behang, verf, vloerkleden en accessoires.”

Verder geeft het professionele stylingteam adviezen. Heb je een woonwens? Zij kunnen hem uitwerken in een ontwerp waar je blij van wordt. Boer Staphorst is een ideale woonwinkel voor een dagje uit. Met je vriendinnen, je zussen of je hele gezin. Voor een lekkere pauze zoek je de gezellige bistro op. Die serveert de koffie of thee het liefst met een punt taart van de plaatselijk bakker. Of je gaat natuurlijk voor een uitgebreide High Tea.

Jarno Harink: “Boer is nu echt een plek waar je naar toe gaat om gezellig een dagje te winkelen. Alles voor in en rondom je woning is er te vinden, de laatste woontrends en de leukste merken. En dat wij nu 60 jaar bestaan vieren wij graag met een feestelijk jubileumdiner!” We zijn daar heel trots op en vieren dat graag met onze klanten. Logisch toch? Daar doen we het voor!”

Jubileum

Boer Staphorst bestaat 60 jaar en vierde dit jubileum onlangs met een ludieke winactie: een diner voor 2 bij Boer Staphorst zelf. Speciaal voor de winactie werden er drie stijlkamers ingericht. Door op je favoriete woonstijl te stemmen, maakte je kans op diner voor 2 bij Boer Staphorst zelf, verzorgd door een topkok. Hieronder een impressie van het feestelijke diner.
Geen reacties

Laat een reactie achter

×