INSPIRATIE | Dit zijn de new arrivals op het gebied van woonaccessoires - Wonen&Co

INSPIRATIE | Dit zijn de new arrivals op het gebied van woonaccessoires

26 mei 2020 2 min leestijd Geen reacties

Niets is zo leuk als je interieur veranderen. Met name tijdens de start van de lente. Nieuwe trendkleuren en frisse voorjaarstinten erin, winterspullen eruit. En natuurlijk zit dit de verandering ‘m niet altijd in de grote gebaren. Met nieuwe woonaccessoires geef je je huis al een compleet nieuwe look. Wonen&Co dook in de hipste accessoires van 2020.

Rond, statements en natuurlijk

Opvallende prints, ronde accenten, natuurlijke materialen en natuurlijk droogbloemen. Het is zomaar een greep uit de trends van 2020. Voor de Lentetour gingen we in het prille voorjaar accessoiresshoppen bij Vesta en Roadz. Met de camera in de hand welteverstaan. En dat leverde twee inspirerende video’s op.

Op jacht bij Vesta

Bij Vesta in Groningen leerden we dat je met de keuze voor je accessoires best een beetje lef mag tonen. Zo ontdekten we Pols Potten. Een eigenzinnig Amsterdams merk dat haar eigen interpretaties maakt van Nederlands design. Fatboy is nog zo’n merk die het leven een stukje fijner, én mooier, maakt. De zitzakken van het merk kennen we allemaal. Het merk is er echter nu ook met een speciale vakantiecollectie, inclusief o.a. mega-hangmatten, strandtentjes en verlichting. Groetjes uit Playa del Garden!

Landelijk en industrieel

De volgende accessoirestop is Roadz Wonen. Natuurlijk heeft de populaire woonzaak nog meer in huis, maar hé: we hebben het nu even over de kleine veranderingen. Een typisch landelijke sfeermaker is het merk Brynxz. Het toffe aan dit merk is dat het doet denken aan vervlogen tijden, maar het toch helemaal van nu is. Ontdek jouw favorieten in de accessoirevideo van Roadz.

Credits video accessoires 1: Vesta
Credits video accessoires 2: Roadz Wonen

Geen reacties

Laat een reactie achter

×