BEURSNIEUWS | 10 redenen waarom Wonen&Co de beurs dit jaar leuker is dan ooit

Dertien een ongeluksgetal? Welnee! Team Wonen&Co grijpt de dertiende editie aan om groot uit te pakken. Wonen&Co de beurs groeit in 2018 verder door naar een woonfestival. Met de nieuwste woontrends en maar liefst 250 namen uit de woonwereld, maar óók met gekke snacks: verrassingen en anders leuks. Je wilt immers, terwijl je door MartiniPlaza wandelt, wel vermaakt worden.

 

Ben je nog op zoek naar een goede reden om naar de woonbeurs te gaan? We hebben tien redenen op een rijtje gezet waarom Wonen&Co de beurs dit jaar leuker is dan ooit.

 

[1] Gek op wonen

Een open deur, maar tóch. Tijdens de dertiende Wonen&Co ontdek je wat de woontrends zijn en krijg je meteen tips hoe je ze moet toepassen. Ga je voor bohemien, industrieel, luxe met goud en fluweel of ben je een liefhebber van modern? Bepaal jouw woonstijl onder meer in de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst, de stijlkamers van Roadz en onze eigen Wonen&Co Expo, die dit jaar ingericht wordt door KARWEI.

[2] In een paar uurtjes de Noord-Nederlandse woonwereld zien?

Ruim 11.000 vierkante meter. Dat is de oppervlakte van Wonen&Co de beurs dit jaar. Dat is natuurlijk hartstikke groot, je bent een paar uurtjes onderweg, maar tóch is het lekker compact. Waar anders switch je immers eenvoudig van modern naar klassiek, van een foodplein naar de bouwwereld en ontmoet je 250 woongezichten onder één dak?

[3] Spot ze in het echt

Je volgt ze online, ‘wandelt’ door de huiskamer tijdens een binnenkijkreportage of staat er op zaterdagochtend mee op: de gezichten van Wonen&Co. In de bijlage, op de website of via onze socials. Tijdens de woonbeurs krijg je de kans om ze in het echt te ontmoeten. Volg een gratis trendpresentatie van één van de stylisten, ontvang advies óf kom buurten in onze eigen Wonen&Co Studio in Trailer Park.

[4] Vesta’s Grand Theatre

Je houdt d’r van om naar het theater te gaan én bent tegelijkertijd een echte woonliefhebber. Het komt niet vaak voor dat deze liefdes samenkomen. Misschien heeft Wonen&Co zelfs wel de primeur te pakken met Vesta’s Grand Theatre. In het theater ontdek je in vier stijlkamers de nieuwste woontrends, verpakt als woonvoorstellingen.

[5] Op de cover

Altijd al op de cover van een woonblad willen staan? Grijp je kans in de customized photbooth van Wonen&Co! De redactie geeft speciaal voor de woonbeurs voor even de regie uit handen en geeft de kans om je eigen voorpagina maken. Schiet in de photobooth een leuke herinnering aan de beurs, maak hiermee kans op toffe prijzen en wie weet spotten we jou binnenkort op de cover!

[6] Je houdt van meubels met een verhaal

Woonitems met een verhaal: we zijn d’r gek op. Sterker nog: het is een ware trend. De vintage gezichten van de woonbeurs bewijzen dat je hiervoor niet persé zelf het vliegtuig hoeft te pakken. Zij halen de producten uit bijvoorbeeld Oost-Europa, Frankrijk en importeren zelfs uit India. Het kan maar zo zijn dat je een oude vliegtuiglamp scoort, een eyecatcher uit de fabriek of een good old typemachine. Niet eerder was er zoveel vintage te koop op Wonen&Co de beurs. Let’s hunt!

[7] Geknipt en geschoren

Wonen&Co de beurs is er uiteraard voor de wooninspiratie. Het heeft óók dingen in huis die je misschien niet 1,2,3 op een woonbeurs verwacht, die echter wel hartstikke leuk zijn. Zo wordt je geknipt en geschoren door een barbier van Medior in de stoere omgeving van Trailer Park én stel je een paar meter verderop – samen met Dagblad van het Noorden – je eigen speciaalbiertje samen. O ja, terwijl je geniet op ons groene foodterras spelen de huismuzikanten van Wonen&Co hun deuntjes.

[8] Eerlijk toegeven…

Heb je twee linkerhanden? Of vind je het gewoon fijn als een vakman je helpt? Ga dan even buurten bij Bouw&Advies, één van de themapleinen van Wonen&Co. Een architect is ter plekke aanwezig. Je krijgt bovendien onder meer advies over zonne-energie, stucwerk en nieuwe kozijnen. Er wordt zelfs een nieuw bouwproject gelanceerd!

[9] Liefde voor design

Primeurs spotten op de beurs? Eén van de spots waar je dan moet zijn is Neerlands Trots. Acht Hollandse merken presenteren hier het nieuwste van het nieuwste op designgebied. Nog voordat deze items de weg naar de winkels vinden, staat het op de woonbeurs . Zo komt Interstar met het nieuwe dressoir S 320, van designer Hans Daalder.

[10] Er is meer

Er zijn nog wel twintig of dertig argumenten waarom Wonen&Co de beurs 2018 leuker én verrassender is dan ooit. Ontdek het zelf van 15 tot en met 18 maart! Koop hier je kaarten.

Have fun!